Az online tanulás előnye az, hogy bárhol, bármikor elkezdhető, folytatható, olvasható, hallgatható és nézhető. Gazdag és folyamatosan bővülő anyagokkal, témákkal áll rendelkezésünkre minden olyan eszközről, amely Flash playerrel rendelkezik. Rendkívül jól kiegészítője lehet az egyéni és csoportos megoldásoknak is.

Milyen online programok érhetőek el jelenleg?

Jelenleg a FUNKCIONÁLIS ÉNÁLLAPOT MODELL nevű ingyenes bemutató kurzus érhető el az érdeklődők számára. Klikkeljen az INGYENES BEMUATATÓ TRÉNING gombra a jobb oldalon. Mivel az ONLINE TA AKADÉMIÁN folyamatosan dolgozok, érdemes időről-időre visszatérni, hogy az új témákkal is megismerkedhessen. Az online digitális szoba éves fenntartási díja 12.500 Ft. Egy online kurzus, ami magában foglalja a záródolgozat kiértékelésének díját is, 5.000 Ft.

Az ONLINE TA AKADÉMIA hazánk első számú és elgátfogóbb digitális tudásbázisa a tranzakcióanalízis területén. Egyének, iskolák, szervezetek számára egyaránt elérhető. Social Media megoldások által támogatva bárhonnan és bármikor hozzáférhető. Belépés az ONLINE TA AKADÉMIA gombra klikkelve lehetséges. A gomb a főoldalról is elérhető.